Известие

Collapse
No announcement yet.

Конзола за обтяжна ролка и тампони двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Конзола за обтяжна ролка и тампони двигател

Колеги моля за помощ,не мога да намеря конзолата за лявата обтяжна ролка на 155 2,5 тд,тази на която се захваща амортисьорчето,също така ми трябват и тампоните за двигатела,от Александър ауто ми казахе че вече не се произвеждали,но тази конзола ми е по спешна,гледах един Крайслер,двигатела е същият но генераторният ремък не е,не знам как е при 164 2,5 тд,това е моля помагайте

Тези от Александър ауто вообще ги забрави. Зяпат в компютъра и ако ги няма в склада да Алфа Ромео викат не можем да го доставим. А какво се е случило с твоята конзола та ти трябва нова.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

отчупило се е едно малко парченце точно там където се закрепва амортисьорчето и сега не може да се фиксира,т.е. амортисьорчето се движи наляво или надясно и не може да изпъне ремъка,така че ако някъде има такъв мотор моля пишете

Comment

Ако е счупено някъде около резбата на болта мисля че може да пробрваш да притегнеш с една гайка М10 от задната страна и по-дълъг болт. Въртенето там е около втулката в ухото на цилиндърчето.
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
        X